2 kandidaten van N-VA Bonheiden-Rijmenam op weg naar Brussel?

Op 19 april 2024, over deze onderwerpen: afdelingswerking N-VA Bonheiden-Rijmenam

Op 9 juni kunnen de kiezers

2 Bonheidenaars naar het Vlaams parlement en de federale Kamer sturen.

Wim Van der Donckt 1ste opvolger Kamer

Kamerlid Wim Van der Donckt kreeg bakken respect, over de partijgrenzen heen, van alle collega’s in het federaal parlement voor zijn inzet en kennis.

Wim staat paraat om vanop de 1ste opvolgersplaats Kamer zijn werkzaamheden verder te zetten

Wim is advocaat, gemeenteraadslid en ondertussen al 8 jaar kamerlid.

Hij ontpopte zich tot de specialist pensioenen van de N-VA fractie. Hij kwam bracht regelmatig het vuur aan de schenen van de Vivaldi regering over thema’s zoals ; het uitblijven van een degelijke pensioenhervorming, de politieke onwil om de partijfinanciering aan te passen en de problematiek van langdurig zieken.

Guido Vaganée plaats 19 Vlaams Parlement

Fractieleider en oud-burgemeester Guido Vaganée voerde de laatste 5,5 jaar stevige oppositie in de gemeenteraad. Zijn dossierkennis bracht de huidige meerderheid dikwijls in verlegenheid soms met Vlaamse impact . Denken we maar aan de vernietiging van het TAAS trajectcontrole systeem

Guido is Senior Coördinator en specialist vervoerregiowerking bij VVSG ( Vereniging Van Vlaamse  Steden en Gemeenten). "Regionaal samenwerken door Lokaal maatwerk" is voor Guido de drijfveer om zich kandidaat te stellen voor het Vlaams Parlement op plaats 19.

Bonheiden is geen eiland

Ook al knippen lokale afdelingen van andere partijen (om puur electorale redenen) de banden door met hun regionale vertegenwoordigers ( BRUG (CD&V), Team2820) beseft iedereen dat Bonheiden-Rijmenam geen eiland is.

Een goede en sterke vertegenwoordiging van Bonheiden-Rijmenam op regionaal niveau is cruciaal om de welvaart in de gemeente en de ruime regio te vrijwaren.

aSTEMblieft “De grote Flits-gesprekken marathon” op de lentemarkten.

Op zondag 21 april en zaterdag 27 april zijn de kandidaten van N-VA Bonheiden- Rijmenam voor Kamer , Vlaams parlement en gemeenteraad aanwezig op “De grote flits-gesprekken marathon” op de lentemarkten in Bonheiden en Rijmenam. Op deze markten stellen we onze kandidaten voor maar vragen “aSTEMblieft” aan de bezoekers om hun STEMrecht te gebruiken op 9 juni en 13 oktober 2024.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is