De bewoners van Mart - Weynesbaan aan het woord

Op 14 maart 2012

Busje komt zo ?

Nu 2 jaar later na de actie van de buurtbewoners komt "Busje" er  voorlopig nog niet.

N-VA - Bonheiden-Rijmenam heeft de strijd nog lang niet opgegeven en heeft ondertussen nog een hele reeks acties ondernomen.

N-VA - volksvertegenwoordiger Marc Hendrickx heeft het dossier in de aandacht weten te houden en heeft Minister Crevits verscheidene parlementaire vragen gesteld om duidelijkheid te krijgen over de verschillende struikelblokken in het dossier.

In nauw overleg met Chris Verhuyckt (actiegroep Busje-Komt-Zo) en het kabinet Algemene Zaken van minister Bourgeois zijn we tot de vaststelling gekomen dat er nog belangrijke informatie ontbrak voor een gepaste oplossing voor dit mobiliteitsprobleem.

N-VA Bonheiden-Rijmenam en Chris Verhuyckt zijn positief en hebben moeten vaststellen dat er eindelijk na 2 jaar wordt geluisterd naar het probleem van de buurtbewoners van Mart /Weynesbaan.

 

De buurtbewoners hebben dan ook de afgelopen dagen een bevraging mogen ontvangen om deze informatie te kunnen verzamelen.

Na een grondige evaluatie van deze informatie werken wij verder om een realistische en gepaste oplossing. Wij hebben voor onszelf en het kabinet alvast 1 september als deadline gesteld, nl. de start van het nieuwe schooljaar. Wordt vervolgd …..

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is