Soap Bonheiden - Rijmenam wordt TRAGEDIE

Op 25 september 2011

 

De eerstkomende gemeenteraad wordt wederom een volgende episode in de politiek soap .

Het wordt al eerder een tragedie dan een soap.

 

De onenigheid tussen BR en CD&V maakt het gemeentebeleid vleugellam.

Na het dossier Jeugd - ontmoetingcentrum (JOC),en de aanleg van het plein “de Krekel”( binnenplein gemeentehuis) is er nu ook geen overeenstemming met betrekking tot de verkeerscirculatie in Rijmenam-dorp.

 

Deze situatie van onbestuurbaarheid van het huidige college zorgt niet alleen voor een financiële kater maar brengt ook heel de leefbaarheid van de gemeente in gevaar.

N-VA Bonheiden-Rijmenam is het gebrek aan visie van dit bestuur beu.

Het verkeersbeleid (als dit er al was) is volledig mislukt: de Mechelsesteenweg kreunt onder de files, de Putsesteenweg heeft haar capaciteit allang overschreden, oplossingen voor de Oude Keerbergsebaan en de Watermolenstraat blijven uit en de Dijleweg blijft spijtig genoeg een autosnelweg.

 

Wij roepen het gemeentebestuur op om een onafhankelijk overlegplatform bijeen te roepen om samen met alle betrokken partijen ( wijkcomités, middenstand, bewoners, …) naar doordachte oplossingen te zoeken waarin één ieder zich kan vinden.

 

De verdeeldheid van het college over de verkeerscirculatie in Rijmenam-dorp heeft ook rechtstreeks gevolgen voor de planning van de heraanleg van de Weynesbaan en de geplande rioleringswerken wijk Mart ( beloofd sinds 2002!!!): zolang de herinrichting van Rijmenam-dorp
geen feit is, liggen ook deze dossiers lam.

 

De inwoners van Bonheiden en Rijmenam hebben recht op een krachtdadig bestuur.

N-VA Bonheiden-Rijmenam rekent op het gezond verstand van de voltallige gemeenteraad om op de eerstvolgende zitting op woensdag 28 september in unanimiteit beslissingen te nemen in het belang van de burgers.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is