Hilde De Ruysscher legt eed af in gemeenteraad

Op 18 augustus 2023, over deze onderwerpen: afdelingswerking N-VA Bonheiden-Rijmenam, Leven & wonen

Hilde De Ruysscher is nieuw gemeenteraadslid voor N-VA

Hilde De Ruysscher legt op woensdag 30 augustus de eed af als nieuw gemeenteraadslid. Hilde vervangt Karolien Huibers die eind juni afscheid nam van de Bonheidense politiek wegens verhuis naar haar geboortestad Hamont-Achel.

Hilde woont in Rijmenam en is heel haar professionele loopbaan actief als architecte.

Bouwen zit in haar DNA

Vanaf woensdag 30 augustus bouwt Hilde vanuit de N-VA fractie mee aan een menslievende en leeftijdsvriendelijke dorp om te vertoeven. 

Hilde staat voor:

  • Eerlijk en transparant beleid voor iedere inwoner, ongeacht leeftijd en herkomst.
  • Innovatie is net zo waardevol als ons erfgoed.
  • Een betere infrastructuur realiseren door onze beschikbare gebouwen optimaal te benutten en gemeentelijke subsidies niet te verkwisten.
  • Zorgen voor inclusie binnen een beleid met aandacht voor de specifieke noden van iedere inwoner – ongeacht afkomst, geslacht, kleur, leeftijd of beperking met als stokpaardje mijn inzet voor de zwaksten in onze maatschappij.

Met Hilde De Ruyscher krijgt de N-VA fractie een specialist ruimtelijke ordening in haar team en dat is welkom.

Omgevingsbeleid moet dringend hervormt worden

De dienst ruimtelijke ordening zit op haar tandvlees in onze gemeente. De wachttijden lopen op met grote frustraties bij kandidaat (ver)bouwers tot gevolg.

Bonheiden moet dringend haar omgevingsbeleid hervormen om een kwalitatieve dienstverlening naar de burgers te blijven waarborgen.

Ook in de laatste 12 maanden voor de gemeenteraadsverkiezingen neemt de N-VA fractie de handschoen op en zal maximaal de belangen van de inwoners blijven behartigen.

 

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is