Vlaamse primeur !!! N-VA Bonheiden-Rijmenam maakt eerste huis-aan-huisblad met augmented reality

Op 24 juni 2020

Bonheiden de smart - village van Vlaanderen

Voormalig burgemeester Guido Vaganée lanceerde de term "Smart-village" in Vlaanderen bij het ontvangen van de prestigieuze smart-city award van Agoria voor het project fiets-scanning, dat hij als innovator lanceerde voor de gemeente Bonheiden in 2016.


De Bonheidense N-VA-afdeling en haar mandatarissen namen tijdens de vorige legislatuur steevast innovatie en vernieuwing op in hun lokaal beleid.
Bonheiden kan werkelijk beschouwd worden als een Vlaamse voortrekker in smart-city-technologie voor  kleine gemeenten. 


Bonheiden won dan ook in de vorige legislatuur enkele toonaangevende awards zoals de  Agoria smart-city award, Belgium Smart-city award ( Belfius), Publica award...
Bonheiden was alvast tot 1 januari 2019 de "Smart-Village" van Vlaanderen.
N-VA zal vanuit de oppositie ook steeds de nadruk blijven leggen op deze unieke positie van onze gemeente in Vlaanderen.


Vlaamse Primeur: eerste huis-aan-huisblad met Augmented Reality


Ook voor haar eigen communicatie is N-VA Bonheiden-Rijmenam steeds op zoek naar innovatieve oplossingen om de inwoners sneller, beter en uitgebreider te informeren over haar initiatieven.
Aanstaande maandag valt het eerste huis-aan-huisblad met een snuifje Vlaamse augmented reality ( toegevoegde waarde) in de brievenbussen bij alle inwoners.

Gratis VEEEW app


Via de Gratis VEEEW app van de Vlaamse onderneming Joos komt het huis-aan-huisblad werkelijk tot leven.

De papieren uitgave wordt de drager van filmpjes die ons als N-VA de mogelijkheid geven om voor de geïnteresseerde burger via het huis-aan-huisblad extra uitgebreide informatie te geven.


Onze nieuwe afdelingsvoorzitter Johan Lievens bijt de spits af met een video-toelichting over de spectaculaire stijging van de schuld in onze gemeente.

 

N-VA Bonheiden-Rijmenam zal deze nieuwe technologie de komende maanden nog meer gaan inzetten en ook toekomstige uitgaven van het huis-aan-huisblad zullen gepimpt worden met VEEEW.

We geven als oppositiepartij hierbij het goede voorbeeld om er mee voor te zorgen dat Bonheiden haar unieke positie als Smart-Village alle eer aan doet.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is